Seurasta

Seuran toiminta on suunnattu kaikille sekä kaiken ikäisille. Meille saaristolaisille on tärkeää se, että  urheilu ei millään tavoin rasita luontoa. Sen sijaan, uskomme että soutajalla on aikaa sekä rauha nauttia ympäristöstään, jolloin hän myös osaa arvostaa sitä. Seuran toiminnan on mahdollistanut reilut viisitoista kauaskatseista sponsoria. 

Tällä hetkellä meillä on 4 soutujoukkuetta, jotka harjoittelevat aktiivisesti kesän aikana. Kaj-Viking Österberg (050 - 511 8120) vetää miesten joukkuetta ja Lea Österberg (050 - 431 8712) naisten joukkuetta. Henrik Rak (040 507 8282) pitää Aran-Kardemumma joukkueen ohjalsissa  ja  Kjell Wennström (0400 - 521 430) pitää Kyrksundet joukkueen oikeassa kurssissa. Ota ihmeessä yhteyttä, jos haluat harjoitella kirkkovenesoutua!

Jäsenmaksu

Tämän vuoden jäsenmaksu on 20€/vuosi aikuisilta ja 10€/vuosi alle 16 vuotiailta nuorilta saman perheen jäseniltä.

Johtokunta

Tänä vuonna seuran hallituksessa on: Lillemor Wennerström (puheenjohtaja), Sonja Knuts-Söderlund (varapuheenjohtaja), Kjell Wennström (sihteeri), Maria Engblom, Kim Groop, Henrik Lönnfeldt ja Kaj-Viking Österberg. Varajäseninä toimivat Lea Österberg, Henrik Rak ja Wilhelm Liljeqvist. Klubin rahanstonhoitajana toimii Kjell Wennström.